A cincea editie a Green Fashion Show la Alba Mall. Echipe de liceeni din Alba vor demonstra ca Eco „ECool”

  0
  462
  A cincea ediție a Green Fashion Show la Alba Mall. Echipe de liceeni din Alba vor demonstra că Eco „ECool”
  A cincea editie a Green Fashion Show la Alba Mall. Echipe de liceeni din Alba vor demonstra ca Eco „ECool”
  A cincea editie a Green Fashion Show la Alba Mall. Echipe de liceeni din Alba vor demonstra ca Eco „ECool”

  Cel mai tare show de moda ECO din Romania se desfasoara pentru a cincea oara la Alba Mall. Aproximativ 25 de echipe formate din elevi de la liceele din judetul Alba vor demonstra joi, 24 aprilie, cat sunt de talentati si de priceputi in a crea obiecte vestimentare, toate din materiale reciclabile, la Alea Green Fashion Show. Parada costumelor este organizata in cadrul campaniei „Ecool”, iar anul acesta invitatii speciali vor fi CTC.

  Cele mai tari costume “eco” ne vor incanta privirea, joi, la cea de V-a deitie a Alea Green Fahion Show. Pungi, cartoane, hartie, cd-uri, conserve, servetele, obiecte electrice, baloane, toate acestea vor deveni opere de arta in mainile tinerilor talentati care s-au inscris in concurs.

  Peste 25 de echipe asteapta sa isi expuna creatiile si sa castige unul din premiile pune in joc printre care sedinte foto, excursii dar si altele.

  Se va acorda premiu pentru cel mai bun spectacol, premiu pentru cea mai buna colectie de costume si premiu pentru cel mai convingator mesaj eco. Acestea vor fi acordate la nivel de echipa si vor consta in participarea intr-o excursie tematica.

  De asemenea vor fi premii individuale pentru designerii celor mai apreciate costume vor consta in participarea la evenimente din domeniul creatiei vestimentare si premii individuale pentru cele mai bune prezente scenice care vor consta in sedinte foto realizate de profesionisti ai fotografiei . Ca si anul trecut se vor da si premii pentru popularitate, alese in urma unui vot online pe pagina de Facebook a Campaniei ECOol, vor consta in invitatii la evenimente mondene din judet.

  Evenimentul s-a bucurat de un real succes in fiecare an si a reusit sa adune in Alba Mall sute de sustinatori si curiosi veniti sa admire parada celor mai tari costume.

  Si pentru ca este un eveniment special nu puteau lipsi invitatii speciali. Anul acesta formatia CTC vine la Alba Iulia pentru a-i incanta pe tineri.

  Proiectul vizeaza sensibilizarea elevilor si a cadrelor didactice fata de mediul inconjurator, implicarea lor intr-o activitate care presupune lucrul in echipa si stimularea creativitatii.

  Campania “E Cool!” este organizata de Agentia Locala a Energiei Alba (ALEA), impreuna cu Consiliul Judetean Alba si Inspectoratul Scolar al Judetului Alba.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.