Array

A inceput Green Car Event!

Masini electrice

Ieri a fost deschis oficial Green Car Event la AFI Palace Cotroceni, in Bucuresti. Dupa cum ai aflat, organizatorii au initiat in Romania primul eveniment dedicat masinilor ecologice din Europa. Acestei initiative i s-au alaturat nume reprezentative din industria auto: BMW, MINI, Mercedes-Benz, smart, Lexus si Michelin.

Tot astazi au fost prezentate in premiera pentru Europa de Est cele doua concepte cu propulsie electrica integrala. Pentru ca evenimentul este deschis publicului larg, dupa ce faci o vizita la standuri, vei putea sa te programezi pentru un test-drive cu MINI E si smart Electric Drive.

De asemenea, poti sa te documentezi despre lumea auto eco si sa incerci si alte masini cu suflet verde, din gama expozantilor. De exemplu, Lexus a adus la acest eveniment noul model hibrid CT 200h.

Cu prilejul Green Car Event, vor fi organizate mai multe concursuri puse la dispozitie de expozanti, cu premii care constau in cursuri specifice de condus eficient. Seara poti sa asisti la un spectacol inedit, necuplat la curentul electric, cu instrumente de percutie realizate din materiale reciclabile.

Daca vrei sa stii cum vine asta si sa vezi mai multe masini preocupate de mediu, poti sa mergi pana duminica in spatiul special amenajat de la intrarea Galaxy in AFI Palace Cotroceni.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente