Array

Honda vrea sa isi reduca emisiile de CO2 cu 30% pana in 2020

Honda vrea sa isi reduca emisiile de CO2 cu 30% pana in 2020

Honda a promis ca intentioneaza sa isi reduca cu 30% emisiile de CO2 pana in 2020, in interiorul intregii sale game.
zoom

Honda incearca sa se alinieze tendintei generale de reducere a emisiilor de CO2. Constructorul japonez intentioneaza sa ia masuri in cadrul intregii sale game de produse propulsate conventional, incluzand aici motociclete, scootere, masini si altfel de utilaje folosite la scara larga.

Oficialii niponi si-au expus planurile de protejare a mediului inconjurator intr-un raport anual. Tot aici, Honda a promis ca pana in 2020 va reduce media emisiilor sale cu pana la 30%, comparativ cu valorile inregistrate in anul 2000. japonezii nu sunt la primul angajament de acest tip, in trecut ei fixandu-si o reducere cu 10 procente a emisiilor la nivelul intregii game de produse.

Masurile pe care le va lua Honda se vor oglindi atat in produsele finale, cat si in procesul de productie si distributie, uzinele niponilor urmand sa fie supuse unor etape de modernizare ecologica. Prin noile initiative “verzi” Honda incearca sa isi consolideze sloganul “bucurie si libertate prin mobilitate” si sa ajute la dezvoltarea unei “societati sustenabile, unde oamenii se pot bucura de viata”.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,331FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente