Acest inel reduce consumul de benzina cu 10%

  0
  516
  Acest inel reduce consumul de benzină cu 10%
  Acest inel reduce consumul de benzina cu 10%
  Acest inel reduce consumul de benzina cu 10%
  Acest inel reduce consumul de benzina cu 10%

  Si tehnologiile au inceput sa se adapteze crizei economice. Au aparut dispozitive care ajuta la eficientizarea consumurilor si, astfel, la scaderea cheltuielilor cotidiene. Libertatea va prezita trei produse de acest tip.

  Inelul magnetic Turbo Booster reduce consumul de carburant cu 10% la autoturisme. Acest inel sparge molecula de carburant inainte de a intra in motor si usureaza astfel arderea. Pe langa economia de benzina, inelul lungeste viata motorului si reduce poluarea la teava de esapament. „Montat pe teava de alimentare cu gaz metan a centralei de apartament, acest inel are acelasi efect ca si la masina, adica reduce consumul, mentinand puterea calorica. Mai mult, magnetul din inel poate deduriza apa din apartament daca este pus pe teava de alimentare”, ne-a spus Vasile Barbieru, distribuitor Turbo Booster. Piesa poate fi comandata la econetshop.ro sau la numarul de telefon 0744982867 si costa 190 de lei.

  Inelul se monteaza pe conducta de combustibil la intrarea acesteia in motor Inelul magnetic sparge molecula de benzina inainte ca aceasta sa intre in camera de ardere
  Micsoreaza factura la curent

  Economizorul de energie electrica monitorizeaza consumurile din gospodarie si realizeaza economii de pana la 20-30 % la factura de curent. Dispozitivul, care se foloseste prin simpla bagare in priza, serveste si drept stabilizator de tensiune, protejand aparatele electrice. Pretul unui aparat este de 170 de lei. Se gaseste in magazinele de specialitate sau se poate comanda la 0744136289.

  Robinetele -inteligente- reduc consumul de apa

  Pentru economisirea apei s-au inventat robinetele cu aeratoare. Acestea au capete speciale care micsoreaza volumul de apa, dar dau totusi putere jetului prin bulele de aer pe care le formeaza. Acelasi sistem exista si pentru instalatiile de la baie. Un dus cu aerator consuma cu pana la 70% mai putina apa. Un astfel de aerator costa, in medie, 30 de lei si se gaseste in toate magazinele de instalatii sanitare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.