Array

Acton R RocketSkates: Patinele cu rotile electrice sunt noua moda eco

Acton R RocketSkates: Patinele cu rotile electrice sunt noua moda eco
Acton R RocketSkates: Patinele cu rotile electrice sunt noua moda eco

Cine a zis ca propulsia electrica trebuie implementata doar pe automobile nu a auzit inca de patinele cu rotile electrice prezentate pe Kickstarter sub denumirea de Acton R RocketSkates.

Daca va doreati un gadget mega-cool care sa nu se cheme smartphone si care sa va condimenteze banala plimbare prin parc, s-ar putea sa va intereseze patinele cu rotile electrice de la Acton. Prezentate sub denumirea de R RocketSkates, patinele au mari sanse sa revolutioneze mobilitatea urbana pe care o cunoastem la momentul de fata.

Cum vor sa faca asta? Cam asa: fiecare patina adaposteste doua motorase electrice controlate de un microprocesor integrat si alimentate de o baterie Li-ion. Patinele pot fi purtate peste aproape toate tipurile de incaltaminte si comunica intre ele pentru a mentine aceeasi viteza in timpul deplasarii. Mai exact, una dintre patine are rolul de lider (the Lead), iar cealalta (the Follower) se va adapta la viteza “dictata” de aceasta. Utilizatorii pot alege inainte de pornire daca vor ca patina principala sa fie purtata pe piciorul drept sau pe cel stang.
Exista trei versiuni ale patinelor RocketSkates, pentru care se poate opta in functie de preferinte: R6, R8 si R10. In varianta R6, patinele electrice ofera o viteza maxima de 19,3 km/h si o autonomie de aproape 10 km sau 45 de minute. Varianta R8 este o idee mai generoasa si pune la dispozitie o autonomie de aproape 13 km sau 70 de minute, iar R10 este destinata plimbaretilor “de cursa lunga” gratie unei autonomii de 16 km sau 90 de minute. Indiferent de versiune, bateria patinelor se incarca 100% in aproximativ o ora si jumatate.

Proiectul a fost finantat pe site-ul Kickstarter si mai propune o aplicatie pentru smartphone – Acton App – prin intermediul careia se pot accesa informatii cu privire la traseul parcurs, viteza medie si nivelul de incarcare al bateriilor. Preturile peste un asfel de gadget variaza intre 499 si 699 de dolari.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,212FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente