Actorii principali din „Avatar” au primit de la James Cameron cate o Toyota ecologica

  0
  556
  Fiecare actor principal din care a jucat in "Avatar" a primit cadou cate un automobil ecologic de culoare albastra, simbolizand pasiunea lui James Camero pentru protejarea mediului
  Fiecare actor principal din care a jucat in "Avatar" a primit cadou cate un automobil ecologic de culoare albastra, simbolizand pasiunea lui James Camero pentru protejarea mediului

  James Cameron si Jon Landau, regizorul, respectiv producatorul filmului „Avatar”, le-au oferit celor 11 actori principali din distributia acestei pelicule cate un automobil ecologic, pentru a le multumi pentru eforturile depuse in timpul filmarilor. Cei 11 actori principali din distributia filmului „Avatar” au primit drept cadou de Craciun din partea producatorilor acestei pelicule – care a generat incasari colosale din vanzarile de bilete si de DVD-uri – cate un automobil Toyota Prius de culoare albastra, informeaza contactmusic.com, preluat de Mediafax.

  Alegerea modelului Prius fabricat de Toyota, unul ecologic, reflecta pasiunea lui James Cameron pentru protejarea mediului, afirma editorii site-ului Deadline.com. Actorii din „Avatar” nu sunt singurele staruri care au primit cadouri scumpe de Craciun in acest an. Actorul american Adam Sandler le-a oferit colegilor din cel mai recent film al sau, intitulat „Oameni mari si fara minte/ Grown Ups”, cate un automobil Maserati, in valoare de 208.000 de dolari, in semn de multumire ca au acceptat sa joace alaturi de el in aceasta comedie.

  Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert in domeniul filmarilor care folosesc tehnologii revolutionare. Lungmetrajele „Avatar” si Titanic”, regizate de James Cameron, reprezinta filmele cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei – cu 2,74 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.