Ai asigurat un mijloc de transport cu 150 de euro investiti – Bicicleta, afacere de criza!

  0
  292

  Bicicletele se vind bine in ultimii doi ani.


  In Romania exista si o piata care n-a fost afectata de criza economica. Anul trecut s-au vindut 250.000 de biciclete, iar anul acesta se pare ca se va atinge cota de 300.000. Mult mai bine fata de piata auto, care in 2010 mizeaza, se pare, doar pe 100.000 de unitati vindute.

  Pretul mediu al unei biciclete este de 150 de euro. Romanii au inceput sa prefere acest mijloc detransport. E foarte ieftin, e sanatos, iar in ultimul timp s-au facut si piste. Pe trotuar!

  Bicicletele pentru adulti sint de 4 tipuri: munte, sosea, oras si polivalente. La noi, cea mai cautata este cea de munte, adica Mountain Bike. Bicicletele sint facute din otel, aluminiu si carbon, bineinteles ultimele fiind cele mai scumpe.

  Decathlon este cel mai mare retailer de articole sportive din Europa. Si-a deschis o fabrica in tara, unde produce bicicletele b’Twin, pe care le comercializeaza in magazinul propriu. Cea mai ieftina costa 309 RON, iar cea mai vinduta are un pret de 999 RON. Normal, cea mai scumpa este cea facuta din carbon, 14.000 RON. Este o bicicleta de competitie, cintareste doar 7 kilograme, iar schimbarea vitezei se face electronic. Se apasa un buton care transmite impulsul electric, schimbind viteza.

  Si accesoriile sint la mare pret. La inceput, castile de protectie nu erau deloc bagate in seama. Acum, la 10 biciclete vindute, jumatate isi cumpara si casca. Si cric-urile au mare cautare. 90% dintre biciclete vin fara acest accesoriu.

  70 km/h poate atinge pe un drum drept bicicleta din carbon. Are 20 de viteze si cintareste numai 7 kg

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.