Complex de distractii la pachet cu centru de colectare

0
431

In imediata vecinatate a Complexului Heidenfeld din Viisoara, in care primarul Ovidiu Cretu intentioneaza sa mute majoritatea evenimentelor distractive ale bistritenilor, se inalta mandra si semeata o statie de colectare a deseurilor electrice.

Zona de colectare si transfer a deseurilor electrice a fost deja imprejmuita si betonata si odata cu darea in folosinta a gropii de gunoi ecologice de la Tarpiu, in spatiul aflat la nici 20 de metri de fostul obor de animale din Viisoara vor fi colectate deseurile electrice din Viisoara. Managerul proiectului, Vasile Moldovan, declara pentru citynews.ro ca in municipiul Bistrita vor exista doua astfel de statii de coelctare a DEEE, pe strada Narciselor si in localitatea componenta Viisoara.

„Aici se vor colecta deseurile electrice voluminoase. Cele care pot fi recuperate vor fi trimise la centrele de colectare autorizate” spune Vasile Moldovan. Acesta mai spune ca nu se pune problema contaminarii zonei in care functioneaza Complexul Heidenfeld, deoarece spatiul de colectare al deseurilor va fi supravegheat in permanenta si nu vor avea acces in zona imprejmuita decat persoanele autorizate.

Cristian Silasi
foto (c) citynews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.