Ambasada Marii Britanii din Bucuresti a prelungit termenul limita de inscriere in concursul eco „Agenti de nota 10”, pana pe 10 decembrie.

  0
  760
  Ambasada Marii Britanii din Bucuresti a prelungit termenul limita de inscriere in concursul eco "Agenti de nota 10", pana pe 10 decembrie.

  Daca va revolta consumul inutil de energie si aveti idei si solutii pentru prevenirea aceastei probleme, atunci sunteti persoanele potrivite pentru a „patrula” pe strazi si „raporta” trei fotografii ale unor locuri/ obiecte care consuma inutil energie in orasul lor.
  Agentii vor putea trimite fotografii, insotite de o descriere de cateva paragrafe si de datele de contact. Cea mai buna poza va fi premiata cu o bicicleta. Alte zece fotografii bune vor primi cadouri surpriza, dar si o „bucatica” de cultura britanica (Dictionar Oxford sau ghid turistic despre Marea Britanie).
  De asemenea, contributia lor in concurs va fi trimisa autoritatilor locale, cu recomandarea de a le folosi ca documentatie pentru viitoare „proiecte verzi”.
  Campanie globala
  Termenul limita de inscriere in concurs este 10 decembrie. Fotografiile vor fi trimise pe adresa de e-mail pressbrit[at]ines.ropress.brit[at]ines.ro.
  Acest concurs este organizat de Ambasada britanica la Bucuresti, ca parte a campaniei globale „10:10”, care este o campanie voluntara de reducere a emisiilor de dioxid de carbon.
  Orice persoana , organizatie sau companie este incurajata sa isi asume reducerea emisiilor proprii de dioxid de carbon cu 10% intr-o perioada de 12 luni, incepand din 2010. Campania a fost lansata in Marea Britanie, iar successul sau rapid a facut ca aceasta sa se extinda la nivel global in doar cateva luni.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.