„Salvati planeta”

  0
  699
  Astronomii bârlădeni participă la Forumul Ecologic „Green Planet 2012”
  "Salvati planeta"

  Asociatia „Euroactiv” Suceava, in colaborare cu Palatul Copiilor Suceava, a organizat, sambata, o manifestare intitulata „Salvati planeta”, la care au participat elevi din 3 unitati de invatamant din mediul rural si de la Centrul de Plasament „Speranta” Suceava.

  Actiunea a constat in prezentarea unui scurt program artistic cu melodiile „Salvati planeta” si „Minunile sunt langa noi”, interpretate de elevi de la scolile din Plopeni, Veresti, Hantesti si Varatic; au fost recitate si poezii cu acelasi mesaj (elevii Alexandru Tanase de la Scoala din Plopeni si Ancuta Scheiuleac de la Centrul de Plasament „Speranta” Suceava). Elevii Scolii Plopeni, coordonati de prof. Nicoleta Zettel, directoarea scolii, si prof. Valentina Tablan, insotiti de dna Mariana Rata au pus in scena obiceiul „Sezatoarea”. Elevii de la Scoala Veresti au fost insotiti de prof. Carmen Ursache, consilier educativ, si de prof. Constantin Turtureanu.

  La manifestare au participat si reprezentanti ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi Suceava – dl Gabriel Boroeanu, ai Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Suceava – dna psih. Angela Cimpan, ai Prefecturii Suceava – dl insp. Antoniu Alexandru Flandofer, pr. paroh Ionut Irimia de la Parohia „Sf. Inviere” Suceava, care a adus si materiale informative pentru copii si profesori. Din partea Palatului Copiilor a participat dl prof. Victor Sutac, directorul institutiei, prof. Mihai Lungoci (care ne-a sprijinit cu sonorizarea) si dl Valentin Moscaliuc – gazda evenimentului.

  Actiunea a fost coordonata de prof. Mihai Greciuc – presedintele Asociatiei „Euroactiv”, de prof. Romeo Irinel Bolohan – vicepresedinte, prof. Daniela Foit – membru in consiliul director al asociatiei si de voluntarii Carmen Bivol, psihologul asociatiei, Larisa Chirimbuta, Madalina Popovici, Gabriel Tiberiu Sposob s.a.

  Actiunea a fost sprijinita de dnii Cristi Costiuc, Ioan Iftode de la „Casa Plus” Suceava, Asociatia Dedeman Bacau, dl Ovidiu Bujor, care ne-a daruit doua torturi pentru eveniment, dna prof. Narcisa Stefanescu, vicepresedinta asociatiei „Euroactiv”, ec. Isabela Gales si de prof. Victor Sutac, directorul Palatului Copiilor.

  Asociatia mai anunta ca in perioada 25 – 26.11.2010 a organizat si campanii de prevenire si combatere a consumului de alcool, tutun si droguri la scolile din Veresti si Ipotesti, in colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Suceava si cu Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Suceava. („Euroactiv”)

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.