Angajatii unor companii britanice, rasplatiti cu prime daca se comporta eco Mai mult: Angajatii unor companii britanice, rasplatiti cu prime daca se comporta eco – Stiri externe | Libertatea.ro

Angajatii unor companii britanice, rasplatiti cu prime daca se comporta eco Mai mult: Angajatii unor companii britanice, rasplatiti cu prime daca se comporta eco - Stiri externe | Libertatea.ro

O companie din Marea Britanie a decis sa-si incurajeze, prin recompense, angajatii care recicleaza si economisesc energia.

Un program de calculator denumit Sustainability Momentum (sau Sumo) este instalat pe computerul fiecarui angajat, astfel incat compania poate monitoriza daca angajatii sai urmeaza procedurile de economisire a energiei. Fiecare echipa este incurajata sa ofere informatii referitoare la cantitatea de materiale reciclate si daca isi inchid computerele si luminile atunci cand pleaca de la birou.

La sfarsitul anului, informatiile vor fi centralizate pentru a calcula primele anuale ale angajatilor, iar masura are ca scop reducerea amprentei de carbon a companiilor.

Mai mult: Angajatii unor companii britanice, rasplatiti cu prime daca se comporta eco – Stiri externe | Libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *