APM Cluj: Soarta Romplumb, decisa in aceste zile

APM Cluj: Soarta Romplumb, decisa in aceste zile
Oficialii Agentiei de Protectie a Mediului Cluj Napoca analizeaza in aceste zile problema Romplumb, cel mai probabil urmand a se lua o decizie in cursul zilei de maine, 23 august. Informatia a fost confirmata de catre biroul de presa al APM Cluj.

Acestia au aratat ca deocamdata nu se pot da mai multe detalii intrucat chiar in aceste momente are loc o sedinta in care tema principala de discutie este societatea Romplumb. Au tinut totusi sa arate ca la finele saptamanii trecute a fost facuta o deplasare in Baia Mare la societatea baimareana, pentru a vedea la fata locului anumite aspecte.

„Cred ca maine se va lua o decizie. Este sedinta la noi si deocamdata nu s-a luat nicio decizie. Si maine vom putea face declaratii. Pentru ca exista un circuit al informatiilor, pentru ca noi trebuie sa informam si Bucurestiul si abia dupa vom putea face declaratii pe aceasta tema. Exista si niste rapoarte de monitorizare, dar ele nu vin asa usor. Exista un circuit al documentelor. Si la noi deciziile se iau in cadrul unei sedinte care are loc chiar la aceasta ora si maine vom putea face declaratii”, au declarat, pentru citynews.ro, oficialii APM Cluj.

Dupa cum se stie, societatea Romplumb a avut ca termen de incadrare in anumiti parametri de mediu data de 14 august, insa ei au cerut o prelungire a acestui termen cu 6 luni de zile.

Cum cei de la Cluj nu au luat inca o decizie in privinta cererii de prelungire, de mai bine o saptamana societatea Romplumb se afla in ilegalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *