Aproximativ 2000 de elevi din patru unitati de invatamant din municipiul Craiova au blocat centrul vineri, 6 aprilie, intr-un mars pentru ecologizare

  0
  256
  Aproximativ 2000 de elevi din patru unităţi de învăţământ din municipiul Craiova au blocat centrul vineri, 6 aprilie, într-un marş pentru ecologizare
  Aproximativ 2000 de elevi din patru unitati de invatamant din municipiul Craiova au blocat centrul vineri, 6 aprilie, intr-un mars pentru ecologizare

  Aproximativ 2000 de elevi din patru unitati de invatamant din municipiul Craiova au blocat centrul vineri, 6 aprilie, intr-un mars pentru ecologizare. Copiii au scandat lozinci eco, s-au imbracat in costume confectionate din materiale reciclabile si au avut baloane verzi in maini. Punctul de oprire al marsului a fost Piata “Mihai Viteazu”, in fata Prefecturii. Incadrati de jandarmi si politisti micutii au citit poezii pe teme ecologice, au spus pilde si au dansat pe diverse melodii.
  Consortiul scolar “Traditie si Excelenta in Educatie” a fost organizat de patru unitati scolare: Scoala nr. 21 “Gheorghe Titeica”, Scoala nr. 22 “Mircea Eliade”, Colegiul National “Elena Cuza” si Colegiul National “Fratii Buzesti”. Printre invatatori, educatori si profesori s-a aflat si unul dintre cei mai iubiti directori de scoala din judetul Dolj, Mircea Nastase, directorul Colegiului National “Elena Cuza”. Acesta a venit sa-si sustina elevii in actiunea lor incurajandu-i sa-si spuna problemele pana la capat.
  “Iubesc copiii si imi place teribil sa fiu in mijlocul lor. Este o actiune in cadrul Programului “Scoala Altfel” si am considerat ca este bine sa fiu aici. Va canta si Oana Radu, fost concurent la Vocea Romaniei, eleva noastra in clasa a XI-a, pe care am incurajat-o mereu si pe care colegii ei o iubesc. E frumos sa invatam altfel!”, a declarat Mircea Nastase, directorul Colegiului “Elena Cuza” din Craiova.
  Viceprimarul Marinica Dinca, a participat la eveniment din partea Primariei Craiova si a distrat copios elevii vorbind alambicat despre cum vede domnia sa ecologia. Astfel elevii au aflat ca vicelui ii pasa si de nepotii lor nenascuti si pentru ei, el vrea un oras curat. Mai mult, acelasi Marinica Dinca a avut impresia ca evolueaza la “Romanii au talent” si s-a apucat sa interactioneze cu publicul prin ovatii si urale.
  “Cine este eco? Nu va aud! Cine este eco? Faptul ca voi ne constientizati astazi pe noi arata ca va doriti o planeta curata, va doriti un oras curat, va doriti un oras in care sa traiti urmatorii 100 de ani intr-un mediu curat. Eu imi doresc pentru copiii si nepotii vostri un mediu curat.”, a balmajit viceprimarul Marinica Dinca.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.