Arnold Schwarzenegger: “Protejarea mediului trebuie sa fie mai moderna, mai sexy”

Arnold Schwarzenegger: "Protejarea mediului trebuie sa fie mai moderna, mai sexy"
Arnold Schwarzenegger: “Protejarea mediului trebuie sa fie mai moderna, mai sexy”

Oamenii nu trebuie sa se simta vinovati de conducerea unor masini mari, puternice si rapide, a declarat luni actorul Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, invitat la Comisia Europeana (CE) sa sustina combaterea schimbarilor climatice.

Interpretul lui Conan Barbarul, invitat la Bruxelles de presedintele CE, Jose Manuel Barroso, a asigurat ca amatorii de masini mari, cum este si el, pot fi o parte a solutiei pentru problema schimbarilor climatice.

“Este suficient sa schimbi tehnologia acestor masini mari”, a spus actorul, care detine o intreaga flota de vehicule de teren Hummer mari consumatoare de carburant. El a aratat ca masinile Hummer pe care le detine nu mai au motoare pe benzina, ci propulsoare care functioneaza cu hidrogen sau biocarburant.

“In prezent le inlocuiesc motoarele cu unele electrice”, a precizat Schwarzenegger. Actorul a aratat ca in acelasi fel o persoana careia ii place sa se relaxeze in jacuzzi poate sa utilizeze panouri solare pentru obtinerea energiei. “Nu trebuie sa invinovatim oamenii, protejarea mediului trebuie sa fie mai moderna, mai sexi”, a spus starul hollywoodian, cunoscut pentru gusturile sale extravagante, in timpul mandatului de opt ani de guvernator al Californiei. Schwarzenegger a venit la Bruxelles pentru a participa la o reuniune dedicata energiei in mediul urban.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente