Array

Arval Romania lanseaza programul de eco & safety driving Drive4Life

Arval Romania lanseaza programul de eco & safety driving Drive4Life

ARVAL Romania, una dintre cele mai cunoscute entitati de pe piata romaneasca a leasingului operational auto cu servicii incluse, lanseaza programul de training Drive4Life, creat cu scopul de a reduce numarul de accidente rutiere, de a oferi economie de timp si resurse financiare si mai ales de a ajuta la constientizarea numeroaselor avantaje pe care le aduce un stil de condus prudent si cu grija fata de mediul inconjurator.

Statisticile ingrijoratoare cu privire la numarul celor decedati si raniti in accidente rutiere au determinat grupul ARVAL sa conceapa si sa implementeze un program de training destinat soferilor, care sa-i invete pe acestia cum sa conduca masina in conditii de siguranta maxima, respectand in acelasi timp natura.

Drive4Life este un program ai caror beneficiari sunt clientii Arval si care isi propune sa informeze soferii asupra conditiilor de siguranta in trafic, sa-i determine sa aplice ceea ce au invatat in cadrul cursurilor si sa inteleaga pericolul la care se supun atunci cand nu respecta regulile. Programul are doua componente:

– Training Drive4Life – prezinta partea teoretica despre siguranta in trafic si eco driving
– Coaching Drive4Life – include prezentarea stilului de a conduce preventiv si sesiuni de test drive
ARVAL Romania este sprijinita in acest demers de doi piloti de renume: George Grigorescu si Edwin Keleti, campioni la numeroase curse de raliuri, ce insotesc participantii pe pistele de antrenament.

“Oferim clientilor ARVAL Romania consultanta cu privire la toate aspectele flotei: prevenirea riscurilor, dezvoltare durabila, analiza detaliata si oportunitati de reducere a costurilor, la care se adauga acum si programul de training Drive4Life. Acesta va avea un impact considerabil asupra business-ului clientilor nostri prin reducerea considerabila a accidentelor rutiere grave si respectiv o economie importanta la intretinerea flotei”, a declarat Managing Directorul ARVAL Romania, Christian Busch.

Programe de crestere a constientizarii sigurantei la volan, cat si a metodelor de eco-driving au fost implementate cu succes si in alte tari europene (Austria, Belgia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia Portugalia, Spania, Ungaria) iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Numai in Arval UK rata accidentelor a scazut cu 37%, fapt ce a condus si la o reducere a costurilor cu reparatiile de 14%.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,546FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente