Arval si Renault vor crea produse specifice destinate segmentului de vehicule electrice

Compania franceza de leasing operational Arval, prezenta si pe piata romaneasca, va crea produse adaptate segmentului de vehicule electrice, in cadrul unui parteneriat cu producatorul auto Renault, a anuntat luni firma de leasing.
masina electrica
Cele doua companii vor dezvolta, pana in 2011, o oferta complexa pe segmentul vehiculelor hibrid, cu scopul de a reduce semnificativ emisiile de carbon, parte a proiectului european referitor la vehicule electrice al Renault-Nissan, se arata in comunicat.

“Cele mai recente studii internationale releva faptul ca pana in 2030 emisiile de carbon ar putea creste cu 39% la nivel global, in lipsa unor politici concrete de reducere a acestora”, a declarat directorul general al Arval Romania, Arnault Leglaye, intr-un comunicat.

El a adaugat ca masurile ecologice de conducere a unui vehicul contribuie la reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de dioxid de carbon cu 20%. Aceasta gama complexa de masini va fi disponibila din 2011.

Arval Romania estimeaza ca va planta peste 2.000 de copaci in regiunea Dosso, din Niger, in colaborare cu Tree-Nation pentru imbunatatirea conditiilor climatice la nivel global.

Arval, controlata de grupul financiar francez BNP Paribas, a intrat pe piata romaneasca la sfarsitul lui 2006, iar la finalul anului trecut administra o flota de 1.700 de vehicule.

Leasingul operational este un serviciu care presupune atat finantarea achizitiei unui bun, cat si alte servicii oferite de un departament de gestionare din cadrul unei firme de leasing.

In cazul leasingului operational pe segmentul auto, cel mai raspandit, companiile pot beneficia de o flota de masini pe o anumita perioada de timp, in urma semnarii unui contract de leasing operational cu o firma specializata, care se ocupa si de gestiunea flotei.

Sursa: NewsIn

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente