Asociatia Probikers Bihor organizeaza un maraton national de ciclism pe dealurile Oradiei

Asociatia Probikers Bihor organizeaza un maraton national de ciclism pe dealurile Oradiei

Asociatia Probikers Bihor organizeaza un maraton national de ciclism pe dealurile Oradiei, competitie la care sunt invitati sa participe orice bihorean.
Maratonul, care va avea loc pe 21 aprilie, va avea doua sectiuni: una pentru profesionisti, care vor pedala 80 de kilometri, si una pentru amatori, cu o cursa lunga de 35 de kilometri.

Startul se va da la Strandul Municipal din Oradea. Traseul amatorilor va fi Strandul Municipal, Podgoria, Dealurile Oradiei (creasta), Uileacu de Munte, Paleu, Saldabagiu de Munte, Podgoria si finish tot la strand, iar cel al profesionistilor va fi strandul, Podgoria, Dealurile Oradiei (creasta), Husasau de Cris, Ineu, Botean, Balaia, Burzuc, Susturogi, Sisterea, Lacul Tautelec 2, Sissterea, Tautelec, Cetariu, Uileacu de Munte, Paleu, Saldabagiul de Munte, Podgoria si finish la strand.

Inscrierile in maraton se pot face la sediul asociatiei, de pe strada Ady Endre nr. 81, de luni pana vineri intre orele 17 si 18. De retinut ca minorii au nevoie de acordul parintilor pentru a se inscrie in concurs, iar toti participantii vor fi obligati sa poarte casca.

Taxa de participare difera in functie de categoria concursului, dar si de perioada in care se face inscrierea. Pentru amatorii care se inscriu pana pe 12 martie, taxa e de 30 de lei, iar dupa aceasta data de 40 de lei. Profesionistii care se inscriu pana pe 12 martie vor plati 40 de lei, iar cei care se inscriu in ultima luna vor plati 60 de lei. Mai multe informatii se pot obtine de pe site-ul asociatiei, www.probikers.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *