Attila Korodi spune ca va veni in continuare la birou cu bicicleta

  0
  334
  Attila Korodi spune că va veni în continuare la birou cu bicicleta
  Attila Korodi spune ca va veni in continuare la birou cu bicicleta

  Noul ministru al Mediului, Attila Korodi, militeaza pentru mersul pe bicicleta, demnitarul declarand miercuri ca nu va ezita sa vina la serviciu pe doua roti, pentru ca daca nu faci miscare, „te mananca sistemul”.

  Attila Korodi spune ca va veni in continuare la birou cu bicicleta. „O fac pentru ca este o chestie normala, am facut-o si in Parlament. Am in portbagaj intotdeauna o bicicleta rabatabila. Dar va spun sincer, acum am trei biciclete care sunt date la pregatire de primavara, cum se spune, la Miercurea Ciuc, asa ca sigur o sa le folosesc!”, a afirmat ministrul Mediului la RFI.

  Korodi precizeaza ca mergand cu bicicleta, se incarca astfel cu energie: „Pentru mine asta nu inseamna ca-i legata de pozitia de ministru. Pur si simplu, o fac din placere! Stresul nu poti sa-l combati decat prin miscare si sport, altfel nu ai nicio sansa, cum se spune, te mananca sistemul. Ai nevoie de aer liber, ai nevoie de un spatiu in care sa poti sa te reincarci cu energie”.

  Intrebat daca nu-l dezavantajeaza infrastructura din Bucuresti ca biciclist, Attila Korodi a spus: „Foarte multe piste au fost facute, s-a mai construit, s-a mai incercat, chiar intr-un stil al Bucurestilor. Trebuie sa dam si exemple”.

  Deputatul UDMR Attila Korodi a fost nominalizat sa ocupe portofoliul Mediului dupa demisia colegului sau Laszlo Borbely.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.