Audi E-bike: O bicicleta care ruleaza cu 80 km/h

  Audi E-bike: O bicicleta care ruleaza cu 80 km/h

  Bicicleta Audi produce o emotie puternica sportivilor pasionati de ciclism. Prototipul combina un motor electric si puterea musculara pentru a atinge cea mai inalta performanta.

  Dinamismul fara compromisuri al bicicletei este vizibil la prima vedere. Designerii au proiectat toate elementele si au aliniat toate caracteristicile tehnice ale unei masini sport.

  Cadrul aerisit se mandreste cu un centru de greutate coborat si un volum de ansamblu compact. Bateria lihium-ion este incorporata in rama si are nevoie de doua ore si jumatate pentru incarcare iar in cazul excursiilor mai lungi se elimina bateria si se inlocuieste cu una incarcata.

  Cadrul si bratul care tine roata din spate sunt realizate din polimer armat fibra de carbon. Din acelasi material sunt realizate cele doua roti dotate cu spite largi, plate, pentru a optimiza puterea pedalei.

  Bicicleta poate fi folosita si pentru trucuri si cascadorii extreme, la apasarea unui buton scaunul se poate lasa sau ridica si poate adopta o pozitie confortabila.

  In modul electric se pot atinge viteze de pana la 80 km/h, iar autonomia este in jurul a 50-70 km.

  Ciclistul are control total asupra motorului electric si poate alege diverse moduri de interventie a acestuia, de la modul de pedalare 100%, pana la cel total electric. Intre extreme, exista mai multe moduri de condus, inclusiv cel in care daca ciclistul vrea sa mentina o viteza constanta motorul electric intervine cand ciclistul incetineste pe drumuri in urcare sau din cauza vantului, spre exemplu.

  Bicicleta dispune si de un computer de bord cu touch-scren care poate fi sincronizat prin WiFi cu smartphone-ul, astfel ca parcursul, reprizele si vitezele inregistrate pot fi postate rapid pe Facebook.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *