Aurul de la Baia Aries, o afacere marca PSD?

Zacamantul aurifer de la Baia de Aries, perimetrul Geamana – Coltii Lazarului, urmeaza sa fie explorat in vederea exploatarii de firma administrata de actualul presedinte al PSD Costinesti, Ema Gavrila, fosta partenera de viata a fratelui lui Radu Mazare, senatorul PSD Alexandru Mazare, relateaza bn24.ro.

Potrivit unui document publicat in exclusivitate de publicatia citata, BLUEBERRY RIDGE MINERALS SRL, companie infiintata de cetateanul american John Ernest Dahlman si administrata de Ema Gavrila a primit chiar zilele trecute licenta de explorare privind exploatarea resurselor de minereuri polimetalice si auro-argentifere din perimetrul Geamana-Coltii Lazarului.

BLUEBERRY RIDGE MINERALS SRL a fost infiintata in 2011 la Deva , avandu-l ca unic actionar pe american.

„De la infiintare pana in prezent, firma nu a avut niciun angajat si nu a prestat nicio activitate, lucru care nu l-a impiedicat pe presedintele ANRM, Gheorghe Dutu, sa ii acorde licenta pentru zacamantul aurifer de la Baia de Aries. Interesant este ca in august 2014 pentru acelasi perimetru a mai fost depusa o oferta la ANRM, dar firma respectiva a fost descalificata, pentru ca la noul concurs sa castige BLUEBERRY RIDGE MINERALS SRL.”, arata sursa citata.

In ceea ce-o priveste pe Ema Gavrila, bn24.ro relateaza ca aceasta a fost timp de 12 ani partenera de viata a senatorului PSD Alexandru Mazare, fratele lui Radu Mazare. Ema Gavrila a activat la PC, PPDD pentru a se opri in PSD, unde a obtinut functia de presedinte al PSD Costinesti, iar la alegerile de la anul va candida din partea partidului la primaria Costinesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *