AutoExpert ECO, o editie dedicata propulsiilor alternative

  AutoExpert ECO, o editie dedicata propulsiilor alternative

  Este al treilea an consecutiv cand revista AutoExpert dedica o editie completa propulsiilor alternative. A fi ECO in Romania e “cool”, la fel si sa conduci o masina electrica. Piata masinilor electrice este intr-o continua dezvoltare, de aceea AutoExpert ECO vine in sprijinul cumparatorului care cauta documentatie specializata si comparativa inainte de a alege un model electric.

  Cateva dintre subiectele pe care le propunem:
  Test de consum – Toyota Prius vs. Honda Insight vs. VW Jetta vs. Mercedes-Benz Clasa C – testul vizeaza latura tehnologica, cu efectele ei asupra consumului si al emisiilor.
  A6 2.0 TDI – tehnologii avansate, componente din aluminiu si metale aliate de rezistenta crescuta, aerodinamica imbunatatita, consum mai mic.
  Ford Focus – lider la consumul de combustibil si emisii de CO2, motor pe benzina EcoBoost de 1,6 litri, un motor compact si usor.
  Lexus CT 200h – prima compacta premium cu tehnologie hybrid, cea mai silentioasa masina din lume.
  Mazda – tehnologii SKYACTIV – set de tehnologii ce vor fi aplicate pe viitoarele sale modele, de la nivelul sasiului pana la transmisii si motorizari.
  Mitsubishi i-MiEV – unul dintre primele vehicule propulsate complet electric care este capabil sa se deplaseze cu zero emisii poluante.
  Renault – Gama Z.E – gama electrica cuprinde patru modele (Fluence Z.E., Kangoo Z.E., Zoe Z.E. si Twizy Z.E.), doua dintre ele (Fluence Z.E. si Kangoo Z.E) se afla in stadiu final, fiind deja disponibile la comercializare.
  Skoda – Gama GreenLine – cele mai atractive oferte eco disponibile pe piata.
  Seat – Gama Ecomotive – modele destinate unui viitor mai verde.
  Volkswagen Passat BlueMotion – tehnologie BlueMotion face ca actuala generatie Passat sa fie cea mai eficienta din toata timpurile, dar si un adevarat etalon al clasei sale.
  Volvo – gama DRIVe – DRIVe Towards Zero reprezinta viziunea Volvo Cars in a dezvolta autoturisme ale caror emisii de noxe cu impact negativ asupra mediului sa tinda spre zero.

  Testele au fost realizate de echipa redactionala AutoExpert in tara.

  Despre AutoExpert:
  AutoExpert este singura publicatie auto lunara realizata de o companie independenta avand un concept 100% romanesc. De 11 ani AutoExpert are rol inovator in media auto romaneasca prin generarea de concepte noi: teste comparative, lista de preturi auto; revizii si costuri de intretinere. In prezent, AutoExpert este singura revista auto cu rubrici constante de securitate rutiera si ecologie auto.

  Informatii suplimentare si noutati privind revista AutoExpert sunt disponibile la adresa de Internet http://www.autoexpert.ro/ si in retelele sociale facebook (http://facebook.com/revistaautoexpert) si twitter (http://twitter.com/revautoexpert).

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *