Banca viitorului va fi ecologica si criptata molecular
Banca viitorului va fi ecologica si criptata molecular

Incepand cu 2 iulie, 60 de elevi, participanti in programul Summer Job BCR, program de educatie financiara cu o componenta de internship adresat liceenilor, si-au inceput activitatea in sucursalele BCR din Bucuresti si din tara.

Tinerii isi vor desfasura activitatea in toate liniile functionale, atat in centrala cat si in unitatile bancare. Elevii vor fi sprijiniti de mentori, care ii vor ghida pe parcursul verii.

Cei 60 de elevi, cu varste cuprinse intre 16 si 18 ani, au semnat primul lor contract de munca, prin intermediul programului Summer Job.

Elevii au fost alesi din peste 350 de tineri care s-au inscris in competitie. In etapa de selectie, tinerii au imbinat resurse umane, tehnologice, ecologice si arhitecturale, pentru a contura portretul-robot al “Bancii Viitorului”.

In viziunea tinerilor, banca viitorului este orientata spre socializare, cu un accent mai mare asupra comunicarii dintre consultantii financiari si clienti.

Banca viitorului va fi digitalizata, cu sucursale virtuale, portaluri online, bani electronici, oferte dezvoltate in tehnologia 3D; securizata prin criptare moleculara sau act de identitate cu cip.

De asemenea, o banca a viitorului nu poate functiona decat cu panouri solare, sonde geotermale si imprimante care recicleaza hartia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here