Pe bicicleta luminiscenta poti fi observat mai bine pe timp de noapte

  0
  380
  Pe bicicleta luminiscentă poţi fi observat mai bine pe timp de noapte
  Pe bicicleta luminiscenta poti fi observat mai bine pe timp de noapte

  O companie germana a proiectat o bicileta fosforescenta care le confera posesorilor ei mai multa siguranta pe drumurile publice, pe timp de noapte. Bicicleta „lumineaza” cu roti cu tot.

  Realizata de firma germana 8Bar Bikes, bicicleta revolutionara are cadrul si rotile vopsite cu o culoare fosforescenta care absoarbe lumina in timpul zilei si o emite pe intuneric.

  Astfel, biciclistul care circula cand se intuneca pe drumurile publice poate fi observat mai bine de catre conducatorii auto, el fiind mai usor de detectat cand soferii vad, practic, niste figuri geometrice in miscare, decat atunci cand biciclistul poarta o casca sau o vesta „neon”, de pilda.

  Totusi, ca masura de precautie, biciclistii care isi vor achizitiona o asemenea bicicleta nu trebuie sa exagereze cu parcurgerea de distante mari pe timp de noapte, deoarece, dupa un timp, puterea luminiscenta a bicicletei scade.

  Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/bicicleta-fosforescenta-un-nou-concept-pentru-siguranta-pe-timp-de-noapte-a-ciclistilor_62703.html#ixzz2IbPDY04F

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.