Array

Oprescu: Nu am curajul sa fac pistele pentru biciclisti pe sosele. Nu vreau sa numar mortii

Oprescu: Nu am curajul sa fac pistele pentru biciclisti pe sosele. Nu vreau sa numar mortii
Oprescu: Nu am curajul sa fac pistele pentru biciclisti pe sosele. Nu vreau sa numar mortii

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat luni ca nu este de acord cu trasarea pistelor pentru biciclisti pe carosabil, intrucat nu vrea sa numere mortii.

„Nu am curajul sa le fac pe carosabil. Nu vreau sa stau sa numar mortii. Am sa repar si sa reconsider insa pistele de biciclisti care au in mijloc statii RATB sau copaci. Eu personal nu am curajul sa le cobor pe carosabil”, a spus Sorin Oprescu.

Primarul Capitalei a precizat ca, in oipinia sa, cetatenii nu sunt la nivelul de civilizatie rutiera pe care il au alte state europene, astfel incat soferii sa fie atenti sa nu loveasca biciclistii.

Oprescu a adaugat ca cei care doresc coborarea pistelor de biciclisti pe carosabil sunt cetateni adulti responsabili, insa nu trebuie uitat faptul ca vor fi nevoiti sa circule pe sosele si copiii.

„Sunt adulti, sunt oameni responsabili si pentru ei nu am nimic impotriva sa cobor pistele de biciclisti pe carosabil. Ce fac daca circula copiii pe acolo? Nu cred ca suntem la nivelul de civilizatie rutiera ca in alte tari, ca sa fim atenti si sa nu lovim biciclistii”, a mai spus Oprescu.

Primarul general a facut referire si la cei aproximativ 180.000 de „biciclisti infocati” care si-au exprimat opiniile in vederea in vederea pastrarii pistelor pe trotuare, raportat la alti 25.000 de biciclisti care doresc ca acestea sa fie amenajate pe carosabil.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente