Bill Gates se arata in favoarea unui guvern mondial

Bill Gates se arata in favoarea unui guvern mondial
Bill Gates se arata in favoarea unui guvern mondial

„Sunt profund dezamagit de modul in care sunt organizate conferintele si summiturile dedicate problemelor climatice. Din punctul meu de vedere, sistemul ONU a esuat”, a declarat recent Bill Gates in publicatia „Süddeutsche Zeitung”.

„Daca ne uitam la Organizatia Natiunilor Unite (ONU), aceasta a fost special creata pentru a asigura securitatea si pacea in lume. Insa, ce vedem astazi? Putem spune mai degraba ca suntem pregatiti pentru razboi: avem NATO, militari, avioane, masini. Ce se intampla cu epidemiile? De ce nu avem mai multi medici, oameni de stiinta? Daca ar exista un fel de guvern mondial, care sa se ocupe inclusiv de aceste probleme, atunci cred ca am fi mai bine pregatiti”, a mai spus co-fondatorul Microsoft.

Anul trecut, Fundatia Bill si Melinda Gates a donat 50 de milioane de dolari pentru combaterea epidemiei de febra hemoragica Ebola.

Conform revistei Forbes, Bill Gates este in prezent cel mai bogat om din lume, averea sa fiind estimata la 81 de mliarde de dolari. Acesta este urmat in topul celor mai instarite persoane de Warren Buffet, cu 67 miliarde de dolari si Larry Ellison, cu 50 de miliarde de dolari.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente