Bistritenii si sesizarile bizare la Garda de Mediu

Bistritenii si sesizarile bizare la Garda de Mediu

Simtul civic este unul cat se poate de dezvoltat la bistriteni, asta daca ar fi sa ne luam dupa sesizarile pe care le fac la diverse institutii. In timp ce unii cheama politia ca nu pot dormi noaptea de vecinii petrecareti, altii reclama la Garda de Mediu ca nu le place aroma raspandita de la brutaria si laboratorul de prajituri din apropiere.
Pe mailul, faxul si adresa Garzii de Mediu Bistrita Nasaud ajung sesizari de tot felul. Printre bistritenii care reclama deversari, cei care nu pot trece cu vederea faptul ca stiu niste gunoie depozitate unde nu ar trebui se strecoara si alte sesizari.

“Am avut o sesizare de la o persoana ca a fost muscata de albine. Alta persoana a reclamat ca nu ii place mirosul de la brutaria si laboratorul de prajituri din apropierea sa. Recent o doamna ne scria ca s-ar putea, dar nu este sigur, ca in zona unde sta spatiile verzi sa fie distruse”, a precizat pentru Bistriteanul.ro comisar sef in cadrul Garzii de Mediu Bistrita-Nasaud, Ioan Bors.

Acesta mai spune ca majoritatea sesizarilor sunt pertinente, insa unele nu tin de competenta institutiei pe care o conduce, pe langa faptul ca sunt ciudate.

“Cand este vorba de sesizari la noi nu prea merge cu simtul civic. Daca cineva face o reclamatie si se ajunge in proces, trebuie sa vina ca si martor”, a mai precizat Ioan Bors.

Potrivit acestuia, in urma controalelor facute de comisarii Garzii de Mediu Bistrita-Nasaud de la inceputul anului au fost aplicate 56 de amenzi.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,163FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente