BMW si Toyota au batut palma si vor face schimb de tehnologii pentru urmatoarea generatie de baterii pentru masinile hibrid

  BMW si Toyota au batut palma si vor face schimb de tehnologii pentru urmatoarea generatie de baterii pentru masinile hibrid

  BMW si Toyota au batut palma si vor face schimb de tehnologii. Astfel, parteneriatul dintre BMW si Toyota va da nastere unei noi generatii de acumulatori pentru viitoarele vehicule ecologice ale celor doua marci.

  Pe langa faptul ca BMW le va furniza motoare diesel celor de la Toyota, inginerii celor doua companii vor lucra impreuna la o noua generatie de baterii. Cei doi parteneri lucreaza la o noua combinatie de materiale pentru a mari capacitatea bateriilor litiu-ion.
  Asigura-te, astfel, ca vei fi mereu primul care afla Stirile Relevante ale Momentului! …clic aici

  Toyota va primi motoare diesel de la BMW incepand cu anul 2014. Acestea vor avea 1,6 sau 2.0 litri si vor fi oferite pe diferite modele vandute pe piata din Europa. Cei de la Toyota vin in intampinarea parteneriatului semnat pe 1 decembrie 2011 cu experienta acumulata in dezvoltarea modelelor hibride, experienta care ii va ajuta pe cei de la BMW sa tina piept rivalilor de la Audi si Mercedes-Benz in viitorul apropiat.

  In prezent, ambii parteneri se mandresc cu performante deosebite in domeniul dezvoltarii modelelor hibrid, cei de la BMW avand cele mai puternice modele cu propulsie hibrida, in timp ce Toyota a atins cele mai mari vanzari de modele hibride si hibrizii sai au cel mai redus consum din segment.

  Satisfactia din spatele volanului

  „Este o mare bucurie sa intram in acest parteneriat de termen mediu spre lung cu BMW, o companie cu propria sa cultura si istorie, cladita in multi ani de productie de automobile in Europa, o companie care face masini care iti ofera satisfactie cand esti la volan. In spiritul contribuirii la dezvoltarea industriei auto si a societatii, ambele companii isi vor aduce cunostintele pentru a dezvolta tehnologii ecologice si pentru a construi masini si mai bune”, a declarat Akio Toyota, presedintele Toyota.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *