Brother Earth, sprijin pentru proiectele ecologice

  Brother Earth, sprijin pentru proiectele ecologice

  Gradul ridicat de constientizare ecologica in ceea ce priveste imprimantele nu se realizeaza doar prin consumul redus de energie, economii la volumul de hartie si reciclarea cartuselor de cerneala si a tonerelor. Pe langa toate acestea, Brother sponsorizeaza un numar important de proiecte ecologice si de protejare a mediului din intreaga lume.

  De aproape doi ani, Brother a dezvoltat programul Brother Earth. Vizitatorii site-ului http://www.brotherearth.com/en/top.html trebuie sa dea click pe unul dintre cele 10 proiecte sustinute de Brother Earth si apoi, pentru fiecare click, Brother doneaza o suma pentru cauza respectiva.

  In prezent, Brother sponsorizeaza urmatoarele 10 proiecte: protejarea junglei amazoniene din Peru, plantarea de copaci in Canada, protejarea mangrovelor din Thailanda, plantarea padurilor in fostele cariere din Anglia, acordarea sprijinului pentru lucrarile din padurea tropicala ale Fundatiei Arbor Day din America Latina, refacerea padurilor din SUA, protejarea ecosistemelor apei din jurul Australiei, plantarea de noi paduri in Japonia, protejarea impotriva defrisarilor din China si a naturii unice din Madagascar.

  Mai multe click-uri inseamna mai multi bani, iar pe parcursul anului trecut aproximativ 160.000 de oameni din intreaga lume au vizitat site-ul Brother Earth si au contribuit la o lume mai buna.

  “Prin implicarea in Brother Earth utilizatorii pot sprijini in mod direct unul dintre proiectele promovate de noi.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *