Bucurestenii vor bani pe harburile cu care au blocat ani de zile parcarile

0
263

Programul „Rabla” le da idei nastrusnice romanilor. Multi dintre cei care ocupau inutil un loc de parcare cu masini pe care nu le mai foloseau vor sa se judece cu primariile de sector.

Sunt nemultumiti ca autoritatile le-au confiscat rablele de pe urma carora isi puteau cumpara acum un autoturism nou.

Campania de curatentie in parcarile capitalei continua sa fie absolut necesara. Zeci, sute poate chiar mii de rable continua sa ocupe spatiile publice. Primariile de sector se confrunta insa cu o noua problema: au inceput sa apara victimele colaterale.

Paul Manoliu spune despre el ca este un om pasnic, dar acum insa e gata sa declare razboi Primariei Sectorului 2 dupa ce anul trecut angajatii acestei institutii i-au confiscat masina primita in dar de la parinti. Este vorba despre o Dacie fabricata in 1981. Barbatul recunoaste ca n-a mai urnit masina de multa vreme dar sustine ca era in stare de functionare. Crede ca autoritatile i-au incalcat dreptul de proprietate atunci cand au confiscat Dacia.

Oficialii primariilor de sector refuza sa comenteze aceste situatii si dau de inteles ca nu sunt ingrijorati de aceste procese. Mai mult le recomanda reclamantilor sa nu isi consume energia in salile de judecata. Daca tot vor sa isi ia masinile inapoi sunt sfatuiti sa plateasca toate taxele ocazionate de aceste ridicari, iar daca masinile nu au fost date la topit cu siguranta toata lumea va fi fericita.

Sursa: PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.