Cainii din Constanta, ucisi cu clesti de fier, prin gard. 76 de animale eutanasiate joi dimineata

Asociatia pentru protectia animalelor „Save the dogs” a chemat politia la Biobaza din Constanta, denuntand uciderea cu brutalitate a cainilor gazduiti.

Politia a incercat sa intre in Biobaza, insa a fost tinuta la poarta pe motiv ca este o proprietate privata si ca le trebuie, prin urmare, mandat de perchezitie.

Angajati Biobazei au recunoscut insa ca au eutanasiat 76 de caini joi dimineata. „Legea ne permite sa-i eutanasiem, daca la sapte zile de cand ii prindem pe strazi nu-i revendica nimeni. Biobaza mai numara acum 100 de caini”, a spus Mihai Pureanu, administratorul Alfmob, care administreaza Biobaza din Constanta, pentru Adevarul.ro.

Laurentiu Vasilescu, reprezentantul asociatiei Save the Dogs povesteste ca a vazut de dimineata o persoana imbracata in alb care eutanasia cainii cu clesti de fier, printr-un gard, injectandu-le o substanta letala care le provoca animalelor o moarte in chinuri groaznice.

Angajatii de la Biobaza nu recunosc acuzatiile, mai scrie Adevarul.

Tot joi, politistii din localitate Valu lui Traian, din Constanta, au fost anuntat despre faptul ca cinci caini au fost impuscati pe un teren viran,din care unul avea stapan, informeaza ziuadeconstanta.ro. Animalele au supravietuit, insa ranile sunt vizibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *