Calarasi: Campanii de constatare a starii de salubrizare a localitatilor si a cailor de comunicatie

  0
  349
  Calarasi: Campanii de constatare a stării de salubrizare a localităţilor şi a căilor de comunicaţie.
  Calarasi: Campanii de constatare a starii de salubrizare a localitatilor si a cailor de comunicatie.

  Comisarii Garzii de Mediu Calarasi au in vedere in urmatoarea perioada organizarea unei ample campanii de constatare a starii de salubrizare a localitatilor si a cailor de comunicatie.

  Avand in vedere faptul ca iarna a trecut, iar zapada s-a topit, Garda de Mediu Calarasi va desfasura actiuni pentru verificarea starii de salubrizare a localitatilor si a drumurilor. Rares Ionescu, prim comisar al institutiei, ne-a declarat ca urmeaza, incepand cu data de 20 martie 2012, sa se aiba loc mai multe controale in judetul Calarasi pentru identificarea zonelor afectate de gunoaie si sanctionarea responsabililor. „In urmatoarea perioada, odata cu topirea zapezii, vom avea o ampla campanie privind constatarea starii de salubrizare a localitatilor si a cailor de comunicatie.

  Parcarile sunt murdare, au foarte multe deseuri. Vreau sa transmit administratorilor drumurilor nationale si judetene sa salubrizeze parcarile. Acestea au devenit gropi de gunoi. Am avut traseu in judet si toate parcarile sunt pline gunoi. Am inteles ca a fost iarna, nu au avut cu ce sa intervina, utilajele au fost folosite pentru deszapezire, dar acum, clar, trebuie sa intervina si sa curete parcarile. Dupa 20 martie vom incepe controalele si nu vom ezita sa aplicam sanctiuni”, ne-a spus Rares Ionescu. Prim comisarul a mai afirmat ca nu va face diferente si ii va sanctiona pe toti cei responsabili, indiferent daca este vorba de o primarie, de persoane fizice sau juridice, toti fiind obligati sa faca salubrizarea in „ograda” lor.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.