Calitatea aerului, monitorizata de elevii mai multor licee din Focsani

Calitatea aerului, monitorizata de elevii mai multor licee din Focsani
Calitatea aerului, monitorizata de elevii mai multor licee din Focsani

In perioada 15 mai – 10 iunie 2013, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vrancea desfasoara proiectul de tineret CASA VERDE, in parteneriat cu Garda de Mediu, Scoala Postliceala Sanitara « Carol Davila », L.Pedagogic Spiru Haret, Liceul cu Program Sportiv, Gradinita nr.18, Scoala Postliceala Sanitara « Hipocrate », Colegiul Tehnic”V.D.Cotea, C.T. Ion Mincu, Liceul de Arta Ghe. Tattarescu.

Luni, 3 iunie, la Centrul de Tineret, a avut loc o informare cu privire la Invatarea metodelor de monitorizare a parametrilor optimi ai mediului in randul a 30 de tineri voluntari – primul obiectiv al proiectului.

Astazi, 5 iunie, a avut loc in aceeasi locatie Evaluarea aspectelor specific naturale ale mediului in municipiul Focsani – al doilea obiectiv al proiectului. Evaluarea a fost pe masura interesului tinerilor participanti si beneficiari.

Cei 31 de participanti au aflat cum se monitorizeaza calitatea mediului in Municipiul Focsani si au adus la evaluarea calitatii mediului, fotografii/ imagini inedite, asezate intr-un colaj de 97 de piese. Acestea au fost expuse de Ziua Mondiala a Mediului, in sala Centrului de Tineret din cadrul DJST Vrancea, de catre tineri voluntary, iubitori/prieteni ai mediului si elevi ai Scolii Postliceale Sanitare Carol Davila , L.Pedagogic Spiru Haret, Liceului de Arte Ghe. Tattarescu si Scolii Postliceale Sanitare Hipocrate .

Alaturi de tineri au mai expus si prescolarii de la Gradinita nr. 18 imagini inedite.

Multumim tuturor partenerilor si echipei coordonatoare a Gradinitei nr.18, pentru sprijin si atitudinea remarcabila fata de problema mediului in orasul nostru.

Expozitia poate fi vizitata la C.T. Focsani pana la data de 01 august 2013.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente