Campania „Sa pastram apele curate”, derulata de Apele Romane, a castigat trofeul Green Awards la Londra

„Sa pastram apele curate!” a fost desemnata cea mai buna campanie de mediu derulata in acest an la nivel international si a obtinut premiul I, la Londra, in cadrul festivalului anual Green Awards, la categoria Best Green International Campaign.

the green award
Campania „Sa pastram apele curate” a fost demarata, la initiativa Administratiei Nationale „Apele Romane”(ANAR), in toate bazinele hidrografice ale Romaniei. A inceput in luna martie, de Ziua Mondiala a Apei si se va incheia in decembrie, dar va continua si in anul urmator.

Juriul, format din 19 specialisti in relatii cu publicul si media, condusi de baronesa Peta Buscombe, a decis ca „Sa pastram apele curate!” a avut toate atuurile pentru a obtine Premiul I. Au fost punctate criterii ca noutatea, claritatea ideilor si creativitatea.

Trofeul i-a fost inminat directorului ANAR, Marius Postelnicescu. Pe durata premierii, pe ecrane a rulat spotul campaniei si secvente din actiunile organizate in tara.

Potrivit directorului general al ANAR, Marius Postelnicescu, in cadrul acestei campanii, pana la sfarsitul lunii septembrie, s-a reusit colectarea a peste 500 de tone de deseuri din plastic, hartie, metal si alte materiale.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente