Array

Campanie de ecologizare si infrumusetare a celui mai nou cartier al Sucevei

Campanie de ecologizare si infrumusetare a celui mai nou cartier al Sucevei

O ampla campanie de ecologizare si infrumusetare a celui mai nou cartier al Sucevei – cartierul Dealul Manastirii, dar si a zonei de intrare in oras, dinspre Botosani, a avut loc ieri, primarul Ion Lungu implicandu-se personal in aceasta activitate.

Costumat cu haine adecvate unei activitati de curatenie si “inarmat” cu o matura, seful municipalitatii sucevene a maturat strazile cartierului, cot la cot cu angajatii firmei de salubrizare. In paralel, i-a directionat pe cei mobilizati la activitatea de curatenie, pentru a face si o serie de lucrari suplimentare, menite sa imbunatateasca imaginea acestui cartier care reprezinta primul contact cu municipiul resedinta de judet pentru cei care vin dinspre Botosani.

Astfel, au fost nivelate terenurile de pe lateralele strazilor, pentru a putea fi aduse acolo masini cu pamant si a fi sadit gazon si arbusti, au fost curatate deseurile din constructii ramase de la unele lucrari nefinalizate, iar vegetatia din zona a fost toaletata.

Acesta este cel de-al optulea an consecutiv in care edilul sucevean se implica personal in campania de curatenie a cartierelor municipiului.

Ion Lungu a explicat de ce face acest lucru: “In fiecare an am participat la aceasta campanie pentru ca totdeauna am vrut sa dau un exemplu de spirit civic, in ideea ca un numar cat mai mare de cetateni sa participe la campania de curatenie. Tocmai de aceea sloganul sub care organizam aceasta campanie este”.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente