Array

Campare in Delta Dunarii

Campare in Delta Dunarii

In Delta Dunarii vor fi amenajate mai multe zone de campare, in fondul forestier al Directiei Silvice, altele decat cele aprobate de Administratia Rezervatiei Biosferei.

Potrivit declaratiei guvernatorului Grigore Baboianu, „camparea va fi permisa numai in locurile organizate in acest scop. Avand in vedere ca turistii campeaza de obicei in zonele silvice, am avut o discutie cu directorul Directiei Silvice, domnul Iordachescu, ca in zonele din administrarea Directiei sa se faca o amenajare minima, in primul rand pentru a se cunoaste zonele unde se campeaza, fiind mai usor de supravegheat. Turistii vor fi acceptati in spatiile amenajate, inscriptionate si unde se vor asigura anumite facilitati”.
Directia Silvica urmeaza sa stabileasca unde vor putea campa turistii care aleg sa isi petreaca vacantele in Delta Dunarii si cate astfel de zone vor fi amenajate. Tot aceasta institutie va incasa taxele pentru campare, valoarea acesteia nefiind inca stabilita.
Pe langa aceste locuri amenajate de campare din fondul forestier, in Delta Dunarii functioneaza patru campinguri autorizate, in localitatile: Sfantu Gheorghe, Partizani, Chilia Sulina si in zona Gura Portitei.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,343FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente