Array

Cand caracterul sportiv si economia de combustibil ruleaza impreuna

Renault isi completeaza gama de vehicule sport cu Megane Renault Sport, dotata cu un motor diesel de inalta performanta.

Dezvoltat de Renault Sport Technologies, acest model se adreseaza unor clienti pasionati de conducerea masinilor sport, dar in acelasi timp atenti la costurile de intretinere. Motorul sau 2.0 common rail de 127 kW (175 CP) dispune de un cuplu generos exploatabil de la 2.000 rpm, pe o plaja de utilizare apropiata de cea a unui motor pe benzina. Cu un consum in ciclu mixt de numai 6,5 l/100 km, Megane Renault Sport dCi raspunde asteptarile clientilor care-si doresc o masina sport utila activitatilor zilnice.

Sasiul lui Megane Renault Sport dCi este tip sport, inscriindu-se in traditia modelelor dezvoltate de Renault Sport Technologies. Pentru cei pasionati de o conducere sportiva, este oferit ca optiune un sasiu Cup mai radical.

Produsa in uzina Renault din Dieppe, Megane Renault Sport dCi este oferit in versiunile berlina si coupe.

In decembrie 2006, Megane GT 2.0 dCi deschidea calea berlinelor compacte si dinamice, cu motor diesel in cadrul gamei Renault. Prin comercializarea automobilului Megane Renault Sport dCi, Renault raspunde cererilor clientilor care doresc sa conduca zilnic o masina sport, dar care sunt preocupati in egala masura de costurile de intretinere aferente. Kilometrajul anual al clientilor vehiculelor sport diesel este mult mai mare decat cel al posesorilor de masini sport pe benzina. Asadar, echilibrul intre caracterul sportiv si consum este pentru acestia un criteriu decisiv in alegerea automobilelor. In Europa Occidentala, piata berlinelor compacte diesel se afla in plina crestere.

Citeste articolul Cand caracterul sportiv si economia de combustibil ruleaza impreuna integral in Banii Nostri

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente