Canionul 7 Scari cauta voluntari

Asociatia „Floare de Colt” Brasov in parteneriat cu Adevarul Verde si Radio Romania Actualitati va invita pe 10 mai, la ora 10.00, la o actiune de ecologizare a Canionului 7 Scari.

Organizatorii si-au propus in mod special sa curete zona de gunoaiele aruncate la intamplare si sa reconditionize panourile informative din regiune. Membrii asociatiei „Floare de colt” Brasov se asteapta ca la ecologizarea canionului sa participe aproximativ 400 de persoane.

Cel mai mic participant inscris pana acum are 3 ani, iar cel mai varstnic, 71 de ani. Nu exista niciun fel de conditie pentru a lua parte la aceasta activitate, in afara de dorinta de a face ceva util pentru protejarea naturii.
Intalnirea voluntarilor va avea loc la bariera de la inceputul drumului spre canion (la 200 de metri de Cabana Dambul Morii, pe DN 1, langa borna kilometrica 158 spre Brasov).

Cei care intentioneaza sa vina cu trenul pe ruta Bucuresti – Brasov vor trebui sa ia un personal si sa coboare in Halta Timisul de Jos, inainte de Brasov.

La final, toti participantii vor avea parte de o petrecere pe masura efortului pe care l-au facut.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente