Casa de Cultura “Traian Demetrescu” Craiova: Concurs de creatie “Mediul de azi pentru ziua de maine”

  0
  491
  Casa de Cultura “Traian Demetrescu” Craiova: Concurs de creatie “Mediul de azi pentru ziua de mâine”
  Eco juniorii anului 2014
  Casa de Cultura “Traian Demetrescu” Craiova: Concurs de creatie “Mediul de azi pentru ziua de maine”
  Casa de Cultura “Traian Demetrescu” Craiova: Concurs de creatie “Mediul de azi pentru ziua de maine”

  Ziua Mondiala a Mediului (Ecologiei) – 5 Iunie –a fost instituita in 1972 de Adunarea Generala a Natiunilor Unite pentru celebrarea Conferintei “Ecologia Umana” de la Stockholm. Aceasta zi se sarbatoreste in data de de 5 iunie a fiecarui an si constituie un prilej pentru institutiile guvernamentale, administratiile locale, asociatiile de tineri, organizatiile nonguvernamentale, intreprinzatori, industriasi, inclusiv mass-media de a se mobiliza prin manifestari comune, menite sa atraga atentia asupra necesitatii protejarii factorilor de mediu.

  In dorinta de a promova in randul tinerilor un mod de viata in armonie cu mediul inconjurator, Casa de Cultura „Traian Demetrescu” lanseaza concursul de creatie cu tema “Mediul de azi pentru ziua de maine”.

  Concursul se va desfasura pe 3 sectiuni 6-9 ani, 10-14 ani si 15-18 ani.

  Se pot inscrie in concurs creatii realizate din materiale reciclabile (hartie, plastic, sticla, alte materiale). In concurs se pot inscrie, de asemenea, si colaje pe aceeasi tema.

  Lucrarile vor fi aduse la sediul Casei de Cultura “Traian Demetrescu” Craiova, str. Traian Demetrescu nr. 31 pana la data de 30 mai 2014, ora 16,00. Pentru ca lucrarile sa fie validate, acestea trebuie sa fie insotite de o fisa care sa contina numele, prenumele, varsta, adresa, telefonul si adresa de e-mail ale concurentului.

  Lucrarile vor fi analizate de un juriu, care va oferi premii in bani castigatorilor locurilor I, II, III si doua mentiuni, la cele trei sectiuni. Vor fi acordate premii in bani astfel: locul I – 100 lei, locul al II-lea – 70 lei, locul al III-lea – 50 lei, mentiune – 40 lei si diplome tuturor participantilor.

  Festivitatea de premiere va avea loc pe data 5 iunie 2014, orele 14,00 la sediul institutiei noastre din str. Traian Demetrescu, nr. 31, cand sunt rugati sa participe toti concurentii.

  Pentru detalii va rugam sa ne contactati la tel 0351413369, [email protected]

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.