Ziua verde la Constanta: actiune de ecologizare in zona Lacul Tabacariei

0
433
Ziua verde la Constan?a: ac?iune de ecologizare în zona Lacul T?b?c?riei

Polaris M Holding si Let’s do it, Romania! sustin vineri, 16 mai, ora 12:00, actiunea de ecologizare a zonei de pe malul lacului Tabacariei, zona care face parte din arealele naturale in care Polaris nu presteaza activitatea de operator de salubrizare. Desfasurata sub denumirea Ziua Verde – Constanta, actiunea are drept scop sprijinirea si responsabilizarea cetatenilor fata de importanta protejarii mediului inconjurator. Po

Ziua verde la Constanta: actiune de ecologizare in zona Lacul Tabacariei
Ziua verde la Constanta: actiune de ecologizare in zona Lacul Tabacariei

laris participa in cadrul acestei actiuni in calitate de partener logistic si ofera gratuit tuturor participantilor la aceasta actiune saci de depozitare a deseurilor si manusi. Dupa colectare, deseurile vor fi transportate la statia de sortare spre a fi reciclate, asigurandu-se reintrarea acestora in circuitul economic.

Am decis sa organizam aceasta actiune in Saptamana Nationala a Voluntariatului deoarece ne dorim sa subliniem ca un mediu curat incepe cu exemplul personal. Voluntariatul ne ofera sansa de a impartasi un tel comun, in acesta caz protejarea mediului inconjurator. Au inteles acest lucru si ne vor fi alaturi in desfasurarea acestei actiuni elevii Colegiului Tehnic Vasile Parvanimpreuna cu 12 cadre didactice, sustin organizatorii. Demararea actiunii de ecologizare, alaturi de elevi, nu a fost intamplatoare in aceasta saptamana a voluntariatului. Suntem convinsi ca o educatie si o preocupare constanta in protejarea mediului, de la varste fragede, reprezinta baza unui mediu curat in viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.