Cat are de incasat Fondul pentru Mediu

  0
  458
  Cât are de încasat Fondul pentru Mediu
  Cat are de incasat Fondul pentru Mediu
  Cat are de incasat Fondul pentru Mediu

  Peste 36 de milioane de lei sunt datorii catre Fondul pentru Mediu (AFM) depistate in primul trimestru al acestui an, potrivit unui comunicat al remis de AFM, informeaza Mediafax.

  Astfel, in primul trimestru al anului 2015, in urma controalelor desfasurate la nivel national, dispuse de presedintele AFM Adrian Gearap, au fost efectuate 27 de inspectii fiscale, fiind constatate sume datorate la Fondul pentru mediu in valoare de 36.225.824 lei, cu o crestere de 268% fata de aceeasi perioada a anului 2014.

  Actiunile realizate de Directia Generala de Administrare Fiscala si Gestiune Financiara vor continua pe intreg teritoriul tarii, cu verificarea contribuabililor care nu-si indeplinesc obligatiile la Fondul pentru mediu, se arata in comunicatul AFM.

  Contribuabilii sunt obligati sa declare lunar, pana la data de 25 a lunii urmatoare celei in care s-a desfasurat activitatea, contributiile, taxele, penalitatile si alte sume ce constituie venit la bugetul Fondului pentru mediu.

  De asemenea, in perioada 1 ianuarie – 31 martie 2015, a fost incasata la Fondul pentru Mediu suma de 76.515.443 de lei, din taxe si contributii (altele decat timbrul de mediu), fiind inregistrata o crestere de aproximativ 22 la suta fata de incasarile realizate in 2014.

  Contributiile la Fondul pentru mediu sunt prevazute in Ordonanta de urgenta nr. 196/2005.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.