Ce este padurea social media si cum poti avea pe net un copacel cu numele tau

0
366
Copacelul tau pe net
Copacelul tau pe net

„Plantam fapte bune in Romania!” lanseaza un nou concept de implicare sociala adresata celor activi in social media (bloguri, forumuri, facebook, twitter).

Cum ajungi in padurea social media? Simplu. Sustine miscarea nationala de impadurire!

Esti blogger? Scrie un articol pe blogul tau despre “Plantam fapte bune in Romania!” iar noi vom boteza cu numele si adresa blogului tau un arbore plantat in padurea social media.

Esti activ pe forumuri? Deschide un topic de discutie in care lansezi provocarea tuturor celor interesati de a propune modalitati prin care aceasta initiativa ar putea fi dezvoltata. Apoi anunta pa plantamfaptebune.ro si un copacel din padurea social media va fi botezat cu numele tau.

Esti fan al paginii de facebook PFB? Posteaza un mesaj de sustinere pe wall-ul tau, iar PFB iti va multumi pentru aceasta fapta buna si va denumi un copacel cu numele tau.

Urmaresti plantamfaptebune.ro pe Twitter? Pune un post de sustinere al miscarii nationale de impadurire. Nu uita sa anunti fapta ta buna printr-un tag.

Cum ajungi sigur in Padurea Social Media? Dupa ce sustii PFB prin una din metodele amintite, te rugam anunta aici pentru a avea evidenta tuturor copaceilor de botezat din Padurea Social Media. Lista va fi actualizata cu cei care sustin PFB si au cate un copacel in padurea faptelor bune.

Padurea Social Media PFB va creste in apropierea localitatii Armasesti, judetul Ialomita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.