Ce-i lipseste Romaniei: Turismul hipic in rezervatii si paduri

  0
  367
  Ce-i lipseste Romaniei: Turismul hipic in rezervatii si paduri
  Ce-i lipseste Romaniei: Turismul hipic in rezervatii si paduri

  Departamentul de Servicii pentru Agricultura Florida si Protectia Consumatorilor ii invita pe turisti sa viziteze trasee remarcabile atat in nordul cat si in sudul statului american Florida.

  Turistii vor putea vizitata calare atat padurile de pin din zona montana cat si mangrovele si mlastinile fluviale din sudul Floridei .

  Turismul atrage tot mai multi vizitatori in Florida, ai carei bogatie se bazeaza pe abundenta faunei salbatice, diversitate naturala si patrimoniu cultural unic. Nu exista o modalitate mai buna de avedea toate aceste lucruri decat calarind de-a lungul traseelor luxuriante. Exista in Florida trase de calarie in 18 paduri de stat si 26 de parcuri naturale.

  Majoritatea hergheliilor din Romania sunt in administratia Romsilva, si intretinerea lor costa foarte mult. Daca aceste herghelie ar fi conectate la turismul hipic prin trasee de calarie multe dintre padurile si parcuri naturale practic nedescoperite ar fi vizate de un numar foarte mare de turisti dornici sa intalneasca peisaje de o mare frumusete si varietate si in tara noastra.

  Utilizand drumurile vechi amenajate cu locuri de popas si odihna oamenii se reintorc la natura la experiente traite de stramosii nostri si la un mod de viata natural sanatos atat fizic cat si mental.

  Echitatia ne ofera si posibilitatatea de a ne schimba conduita fata de ceilalti parteneri la calarie, de a redescoperii afectiunea fata de animale si respectul fata de natura. Iata un turism activ de protejare a naturii si nu unul pasiv prin care lasam in urma noastra doar gunoaie cand iesim cu masina la iarba verde.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.