Ce pune la cale BMW pe piata masinilor hibrid

  Ce pune la cale BMW pe piata masinilor hibrid
  Ce pune la cale BMW pe piata masinilor hibrid
  Ce pune la cale BMW pe piata masinilor hibrid

  Noul concept la care lucreaza BMW in prezent, Power eDrive, are rolul de a face din viitoarelemodele construite de germani alternative la cele electrice de pe piata. Masina celor de la Tesla este direct vizata de noua tehnologie concurenta.

  Desi automobilele din aceasta clasa nu sunt o prioritate pentru compania nemteasca, ele vor juca un rol important pentru productia lor din viitor. Conform Autocar, BMW vrea ca tehnologia Power e-Drive sa ofere performanta la care clientii se asteapta de la motoarele cu combustie interna, dar sa reduca si costurile pe care consumul de combustibil le implica.

  In al doilea rand, emisiile poluante vor fi si ele reduse semnificativ prin incorporarea unei componente electrice in motoarele viitoare. Se pare ca sistemul Power eDrive poate asigura unuimotor hibrid producerea a 250 de cai-putere, ajungand pana la 650 de cai-putere.

  Specialistii care au testat noua tehnologie au fost impresionati de performanta oferita de ea. Un prim dezavantaj observat de ei este greutatea bateriei, ea fiind de doua ori mai mare decat una de pe modelele electrice obisnuite. Este posibil ca acest tip de motor hibrid sa apara pe modelul BMW i8 in anul 2016.

  Potrivit electric-vehiclenews.com, proiectul face parte dintr-o investitie masiva a BMW in motoarele hibrid. Autonomia promisa de germani cu acest tip de propulsie este de 600 de kilometri. Cea oferita de componenta electrica ajunge la 100 de kilometri.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *