Cea mai mare zi de ecologizare din Timisoara, sambata 10 mai 2008

Timisoara, ia atitudine!
Eco Club TM te invita sa iei parte la cea mai mare zi de ecologizare din Timisoara, sambata 10 mai 2008.

Actiunea de ecologizare si de amenajare de spatii verzi va avea loc simultan in 9 zone din Timisoara, incepand cu ora 11:00. Zonele care vor fi ecologizate (colectare deseuri) si punctele de intalnire pentru fiecare dintre acestea sunt:

Zona CETATII – PIATA UNIRII: Domul Catolic, unde se vor desfasura atat activitati de ecologizare, cat si de creatie pe tematica ecologica
Zona MAL BEGA 1 (pe uscat): Podul Mihai Viteazul (zona Printul Turcesc)
Zona MAL BEGA 2 (pe uscat): Autogara Iosefin
Luciul de apa al CANALULUI BEGA (pe apa cu barcile): Podul Mihai Viteazul (zona Printul Turcesc)
Zona COMPLEX: localul 3F
Zona SOARELUI & GIROC: AEM
Zona PADUREA VERDE : Muzeul Satului
Zona LIPOVEI : Parcul situat vis-a-vis de Piata de legume
Zona GHIRODA: Intrarea in Ghiroda

In aceste zone se vor afla echipe mixte, formate din participanti din cadrul proiectului ECO3, elevi ai scolilor din Timisoara, studenti din Centrul Universitar Timisoara, angajati ai firmelor partenere, membrii ai altor organizatii nonprofit, precum si toti cetatenii Timisoarei cu spirit civic.
Concomitent cu actiunea de ecologizare, in Piata Unirii vor fi amplasate ateliere de creatie a caror materie prima o vor constitui materialele reciclabile. Momentele artistice (dansuri, cantece, recitari de poezii, jocuri) vor fi sustinute de catre elevi ai unor scoli din oras.
Tot in Piata Unirii, incepand cu ora 15:30, toti cei care au participat la actiunea de ecologizare si nu numai vor fi invitati sa asiste la prezentarea rezultatelor colectarii de gunoaie, la premierea obiectelor artistice realizate precum si a celor mai harnici cetateni. De asemenea, timisorenii vor putea urmari un program artistic, care include mima pe tematica ecologica, mini concert, concurs de cunostiinte pe tematica ecologica.
Coordonatorul principal al acestui eveniment este ANDREIA CRISTINA ISPAS. Datele ei de contact, precum si a celorlalti coordonatori de zone pot fi gasite pe site-ul organizatiei noastre, www.ecotimisoara.ro, la sectiunea Proiecte/ECO 3/Activitatea de ecologizare.

Fii si tu unul dintre cei care iau atitudine! Alege locatia si fii unul dintre cei care fac Timisoara un oras mai curat! Alatura-te echipei de ecologizare si inverzeste zona ta!

Scopul evenimentului este unul educativ si se doreste atragerea atentiei asupra necesitatii implicarii oricarui cetatean in pastrarea curateniei orasului si evidentierea implicarii companiilor, scolilor, institutiilor locale in buna gospodarire a sa.

Articolul precedentCuratenie nationala in Estonia
Articolul următorUn urs intr-un timbru

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente