Cei mai frumosi caini s-au intrecut la Slobozia

0
464

Pieptanate, tapate si parfumate. Asa au venit la concursul international de frumusete canina de la Slobozia sute de animale de companie. Ferchezuiti si motati cateii au surprins juriul si publicul cu frumusetea, dar si cu inteligenta lor.concurs animale

„E foarte atasat de stapan, exagerat, exagerat. Asa e foarte bun paznic, foarte bun vanator, trebuie avut grija chiar si cu cainii vecinilor”, a declarat crescatorul Tase Furcoi despre cainele sau.

La concurs au participat peste 400 de caini din 7 tari europene. Stapanii lor i-au pieptanat, i-au tapat si le-au dat chiar si cu parfum.

Daca sunt ingrijite corespunzator, animalele pot aduce si bani. „Este obligatoriu, o data pe saptamana macar, pieptanat pentru ca are un par ca o matase, care se incalceste daca nu il perii si nu ii dai ingrijirea corespunzatoare”, a spus un participant de la concurs.

Cristian Stavarache, presedintele Asociatiei Chinologice Ialomita si organizator al concursului a dat un exemplu de cat de importante pot fi aceste castiguri. „Un ciobanesc german s-a inchiriat pentru un an de zile pentru un milion de euro in Japonia. Doar pentru reproductie.”

Concursul s-a incheiat duminica.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.