Ciclism: “Ride On Fest”, la cea de-a doua editie

Ciclism: “Ride On Fest”, la cea de-a doua edi?ie
Ciclism: “Ride On Fest”, la cea de-a doua editie
Ciclism: “Ride On Fest”, la cea de-a doua editie

Amatorii de miscare in aer liber sunt invitati, duminica la pranz, in zona Padurii Bejan din Deva, pentru o portie sanatoasa de pedalat
Interact Club din Deva organizeaza duminica, cu incepere de la ora 12.00, o interesanta actiune in timpul liber, la care sunt invitati toti amatorii de miscare.

Sunt asteptati si sportivi profesionisti

Manifestarea, intitulata “Ride On Fest”, este la cea de-a doua editie, scopul fiind cel de a determina hunedoreni de toate varstele sa petreaca o zi activa, in natura. Actiunea din acest an, care se va desfasura in zona Padurii Bejan din Deva, duminica, 7 septembrie, de la ora 12.00, are in vedere si promovarea ciclismului ca sport practicat de profesionisti, organizandu-se un concurs pentru aceasta categorie de practicanti. Intrecerea constituie un punct de interes major, iar in acest sens, pe intreaga suprafata vor fi asezate structuri – rampe, jaloane, care sa faciliteze sustinerea acestui tip de activitate. In afara ariei de concurs vor fi amplasate si piste pentru amatori, incepatori, anexele necesare – punct medical, informatii, inscrieri, dar si centre de divertisment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *