Cicloteque ii invita pe amatorii mersului pe bicicleta sa iasa in strada sambata, de la ora 11:15, si sa pedaleze pentru un Bucuresti mai putin poluat, a anuntat, joi, asociatia MaiMultVerde.Cicloteque

Sub sloganul “Ridica-te deasupra orasului”, Cicloteque ii incurajeaza si pe cei care nu au inca biciclete, dar vor sa participe, astfel ca pune la dispozitie 50 de biciclete gratuite de la centrul din curtea Facultatii de Drept.

Startul se da din Bulevardul Unirii, de pe malul Dambovitei (langa statia RATB), la ora 12:00. Traseul pe care vor merge biciclistii este: Piata Unirii – Piata Alba Iulia – Bd. Magheru – Piata Romana – Piata Victoriei – Piata Charles De Gaulle – Piata Presei si retur tot la Piata Unirii.

Cicloteque este un proiect MaiMultVerde si UniCredit Tiriac Bank, sprijinit de Universitatea Bucuresti. Deschis in august 2008, centrul pune la dispozitia doritorilor un parc velo de 150 de biciclete si accesoriile necesare utilizarii acestora (antifurt, casca de protectie, manusi, genunchiere etc.).

Sursa: NewsIn

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here