Colectarea datelor privind emisiile atmosferice, pe ultima suta de metri in Teleorman

  0
  362
  Colectarea datelor privind emisiile atmosferice, pe ultima sută de metri
  Colectarea datelor privind emisiile atmosferice, pe ultima suta de metri
  Colectarea datelor privind emisiile atmosferice, pe ultima suta de metri

  Mai sunt doar cateva zile pana cand se incheie sesiunea de colectare a datelor privind emisiile atmosferice pentru anul 2013.

  Potrivit acestui aspect, reprezentantii Agentiei pentru Protectia Mediului Teleorman, fac un ultim apel operatorilor economici titulari de activitate, si institutiilor care au aceasta obligatie, sa raporteze datele necesare elaborarii Indicatorului de emisii atmosferice pentru anul 2013, pana cel tarziu 15 martie 2014. In caz contrar acestia risca sa fie amendati. Acest lucru este prevazut in art. 7, lit. b din OMMP nr. 3299/2012 pentru aprobarea metodologiei de realizare si raportare a inventarelor privind emisiile de poluanti in atmosfera. In acest context, operatorii economici si institutiile publice (primariile), care nu au transmis inca aceste date, sunt anuntati sa urgenteze raportarea (completarea, verificarea si inscrierea in SIM, on-line a chestionarelor corespunzatoare).

  De mentionat faptul ca aplicatia de colectare on-line a datelor functioneaza. Astfel toate chestionarele pot fi incarcate (inclusiv chestionarul nr. 36).

  Nerespectarea obligatiei titularului de activitate de a furniza autoritatilor competente informatiile solicitate pentru elaborarea inventarelor de emisii de poluanti atmosferici, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 2.000 lei, pentru persoane fizice, si de la 5.000 lei la 10.000 lei, pentru persoane juridice, conform art. 79 alin. (3) lit. a din Legea 104/2011 privind calitatea aerului inconjurator.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.