Combinatul Azomures, amendat pentru poluare cu amoniac

  0
  630
  Combinatul Azomure?, amendat pentru poluare cu amoniac
  Combinatul Azomureș, amendat pentru poluare cu amoniac
  Combinatul Azomures, amendat pentru poluare cu amoniac
  Combinatul Azomures, amendat pentru poluare cu amoniac

  Combinatul producator de ingrasaminte chimice Azomures din Targu Mures a fost amendat cu 50.000 de lei de Garda de Mediu Mures pentru poluare cu amoniac, aceasta fiind cea de-a treia amenda primita de unitate in acest an.

  Seful Garzii de Mediu Mures, Lucian Gheorghe Branea, a declarat, astazi, ca in urma verificarilor de saptamana trecuta s-au constatat depasiri ale emisiilor de amoniac in atmosfera, datele inregistrate de Agentia de Protectie a Mediului Mures indicand valori “putin peste maxima admisa de lege”.

  „Am aplicat o amenda de 50.000 de lei, conform legii, pentru depasiri ale emisiilor de amoniac in atmosfera, care au fost putin peste maxima admisa de lege. Este a treia amenda primita de combinatul Azomures in acest an, si celelalte fiind date pentru aceleasi motive”, a declarat Branea.
  Potrivit acestuia, combinatul a platit amenzile precedente, fara a le contesta in instanta, asa cum proceda in anii anteriori.

  Purtatorul de cuvant al Azomures, Ovidiu Maior, a confirmat primirea amenzii de catre combinat si faptul ca nu o contesta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.