Comisarii Garzii de Mediu au plantat copacei

Comisarii G?rzii de Mediu au plantat cop?cei
Comisarii Garzii de Mediu au plantat copacei
Comisarii Garzii de Mediu au plantat copacei

Actiunea s-a derulat, ieri, pe Bulevardul Independentei si a fost prilejuita de Ziua Garzii Nationale de Mediu din Romania

Zece comisari ai Garzii de Mediu Braila au plantat, ieri, pe Bulevardul Independentei, 40 de puieti de arbori si arbusti, din speciile magnolia, cires ornamental, tuia si brad. Actiunea a fost prilejuita de Ziua Garzii Nationale de Mediu din Romania, care se serbeaza pe 12 martie. Comisarii braileni nu s-au descurajat de ploaia de ieri dimineata si, in ciuda noroiului de pe spatiul verde al Bulevardului Independentei, au dus actiunea la bun sfarsit, intre orele 9.00 si 10.00. Ei au fost ajutati de cativa angajati ai Directiei Seroplant Braila, care le-au aratat cum trebuie plantati copaceii. Materialul saditor a fost asigurat, de asemenea, de Seroplant.

Tot cu prilejul Zilei Garzii Nationale de Mediu, comisarii de mediu braileni au participat la o actiune de constientizare, informare si educatie ecologica, ce a constat, de fapt, in discutii libere cu elevii Scolii „Alexandru Ioan Cuza”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *